REVIEWS

REVIEWS

Autoart

Ontwerp website en modelautobrochures

We are working for years with Gerda – Stijl met SIMMER and are very happy and satisfied about her professional work and at the same time we love the smooth and friendly cooperation.
The next new projects with her are coming soon and we can only recommend anyone to work with her as well.

Thomas – AUTOart  Home | AUTOart (autoartmodels.de)

Atelier Agapè

Vormgeven E-book

Het is een feestje om met Gerda samen te werken. Ze luistert niet alleen goed naar wat je nodig hebt, ze kijkt ook naar wat bij je past. Voor een werkboek voor mijn cliënten wist Gerda de juiste stijl te vinden passend bij de warme uitstraling die ik zocht voor mijn coachpraktijk en ze vond het gemak voor mij om het werkboek aan te kunnen passen. Gerda vind het leuk om zelf steeds iets nieuws te vinden en deelt deze uitdaging vervolgens met mij. Heel inspirerend! Haar e-book is zeker een aanrader om kennis te maken met deze kleurrijke vakvrouw!

Jennifer – Atelier Agapè Atelier Agapè | Creatief Christencoach – atelier agape

McGregor

Collectieontwerp sokken & small fashion items en verpakkingen

Voor McGregor ontwerpt Gerda naast sokken en small fashion items ook labels en verpakkingen. Ze is een designer met oog voor detail en altijd op de hoogte van de laatste trends. Haar vermogen om klassieke en eigentijdse elementen te combineren resulteert altijd in collecties die zowel tijdloos als trendy zijn.

Het contact met Gerda verloopt altijd prettig, ze reageert snel en door haar inlevingsvermogen weet ze goed waar wij naar op zoek zijn en waar behoefte aan is. Wij ervaren Gerda als erg professioneel en kundig en zijn blij dat ze inmiddels onze vaste designer is.

Met hartelijke groet, Marjolein & Marie-Claire namens McGregor & Bratra BV

Pink Forever

Ontwerp logo’s,  bedankkaarten en kortingscoupon

Gerda heeft voor mijn webshops het logo en de bedankkaartjes en kortingsbonnen ontworpen en geregeld. Ben er nog altijd heel blij mee! Gerda heeft altijd goede ideeën en is erg creatief en meedenkend.

Francis – Webshops Pink Forever Pink Forever, webshop vol met de allerleukste roze producten, for you & your home

Snowglobe Forever Snow Globe Forever, het grootste en leukste aanbod sneeuwbollen

Flamingo Forever Flamingo Forever, DE webshop voor de allerleukste Flamingo artikelen!

Animal Forever Animals Forever, de webwinkel vol met (woon)accessoires in de vorm of print van jouw favoriete dier

King of Socks

Product en Verpakking ontwerp

Gerda maakt voor ons, naar alle tevredenheid, de designs op van diverse verpakkingen en textiel producten. De afgelopen jaren zijn er al veel producten vanuit de designs van Gerda geproduceerd en maken we hier veel klanten blij mee. Snelle communicatie, goede interpretatie en meedenkend is hetgeen dat Gerda het beste omschrijft. Dank voor de samenwerking.

Erik – KING OF SOCKS for royal feet!

KING OF SOCKS | Happy Socks Sale: 50% korting! – Vanaf €4,95

Liefs van Karin

Ontwerp persoonlijke notitieboekjes

Ik heb bij Gerda persoonlijke notitieboekjes besteld voor mijn klanten. Voor elk boekje nam ze de tijd, tekende ze de dames erg leuk na en maakte er een waar kunstwerkje van. Super bedankt!

Karin – Liefs van Karin, Lydia maakt fans Home – Lydia maakt fans

Creators Dock

Concept uitwerkingen, printontwerp en technische sheets

Gerda is een hele professionele ontwerpster, ze kent onze markt goed en dat is voor ons heel waardevol. Gerda doet wat ze belooft en komt dit nauwkeurig na, in drukke periodes huren wij Gerda regelmatig in en dit verloopt altijd prettig, we maken duidelijke afspraken voor een goede samenwerking. Dit blijven we zeker doorzetten in de toekomst.

Anika – Creators Dock

Organized by ME

Vormgeven en drukwerk notitieboekjes en e-books

Ik heb Gerda gevraagd voor mij een gepersonaliseerd notitieboekje te ontwerpen en 2 e-books vorm te geven. Zij heeft mij gevraagd aan te geven wat ik ongeveer voor ogen had en is daarmee aan de slag gegaan. Gerda denkt op een prettige manier met je mee en luistert goed naar je wensen. Het resultaat is super geworden, ik ben er erg blij mee! Een volgende keer zal ik haar zeker weer benaderen. Het is prettig samenwerken met Gerda en het is ook nog eens gezellig.

Esther van Dijk – Organized by ME Organized by ME – Organized by ME

Lanomi

Vormgeven Lanomi jurken en tassencollectie

Gerda Simmer – Elzenaar, al vanaf de start ben jij betrokken bij de tekeningen van de tassen en de jurken. Wat hebben wij een fijne klik! Ook jij navigeert voornamelijk op vertrouwen en intuïtie en staat volledig achter je werk, wat staat voor kwaliteit! Een vakvrouw in hart en nieren en bovenal een heel fijn mens! Ik werk ontzettend graag met je samen.

Lieve groet,
Naomi Kidjo

Lanomi – Het lifestylemerk voor de ambitieuze vrouw

Rinke & Suzanne

Ontwerp geboortekaartjes

Mooie kwaliteit kaarten op een superleuke manier verpakt bij levering!
Ook een fijne manier van samenwerking waarbij er wordt geluisterd naar je wensen en dit wordt omgezet naar een prachtig product.

Rinke & Suzanne

Emmaüskerk

Vormgeven visitekaartjes, brochure, banners, posters en spandoeken

Gerda weet feilloos een invulling te geven met de info die zij krijgt. Geef haar de vrijheid en ze zal je verrassen met haar inbreng.
Probeer het gewoon. Gerda tot de volgende samenwerking.

Gijsbert – Emmaüskerk Eindhoven Emmaüskerk Eindhoven – Home (emmauskerkeindhoven.nl)

Manon

Ontwerp gepersonaliseerde notitieboekjes

Dikke tip!! Zo’n fantastisch leuke dingen maak jij Gerda😍 Al vele bestellingen bij jou mogen doen en het is steeds weer zo fijn te voelen hoe je met liefde & aandacht aan mijn bestelling werkt. Dankjewel

Manon Wilson – notitieboekjes en magneetsetjes

Consonant Coaching & Vitality Tuning

Logo’s, LinkedIn headers & website

Al meerdere jaren maak ik dankbaar gebruik van de diensten en kennis van Stijl met SIMMER. Mijn bedrijfslogos als ook de website heeft Gerda voor mij ontworpen. De klantgerichtheid, zowel in de voorbereiding door het stellen van relevante vragen, het voorstellen van verschillende ideeën, als ook de toepassing in de klant specifieke omgeving, is opmerkzaam. Door haar vermogen zich in te leven in mijn bedrijfssituatie en dit te vertalen naar prachtige ontwerpen, heb ik zonder twijfel vervolgopdrachten aan haar toevertrouwd.

Paul Slagboom,
Consonant Coaching & Vitality Tuning

He-art 4 you

Huisstijlontwerp: visitekaartjes & website He-art 4 you

Hierbij wil ik laten weten dat ik erg content ben met de visitekaartjes en de website waarvoor je het ontwerp gemaakt hebt. Het valt bij al mijn klanten zeer in de smaak. Ik krijg erg veel positieve reacties. Het is precies geworden zoals ik gehoopt had. Je hebt de sfeer van mijn bedrijf goed weer weten te geven. De figuurtjes, het lettertype en de kleur ademen precies het creatieve karakter van mijn bedrijf uit. Door de goede compositie komt de tekst goed tot zijn recht. Ook hartelijk dank voor de snelle en accurate service.

Helene van der Ploeg, He-art 4 you | Crea-tea | High tea
He-art 4 you, creatieve, artistieke feestjes en high-tea’s.